Laatulupaus

Mistä hintamme koostuu? Miksi safarimme ovat hieman kalliimpia kuin esim. isoilla safaritoimijoilla? Tässä vastauksia ja toiminta-ajatuksiamme.

Palvelumme koostuu aina kaiken kattavasta paketista:

  • kaikki ohjelmat toteutetaan aina pienryhmissä
  • kuljetukset mennen tullen Ylläksen alueella kuuluvat safareidemme hintaan
  • emme päästä ketään lähtemään pihasta safarille liian kevyessä vaatetuksessa vaan huolehdimme, että jokainen on puettu kiireestä kantapäähän, lämpimin ja laadukkain varustein
  • safaritalon tilat ovat käytössä ennen ja jälkeen safarin, josta löytyy lämpimät pukeutumis- ja WC-tilat

Safarin järjestelyihin ja itse retkelle osallistuu aina vähintään kaksi ammattitaitoista opasta. Meillä turvallisuus on aina ykkösprioriteetti, niin asiakkaidemme kuin koirien kannalta. Tämän vuoksi safarille osallistuu yksi opas valjakolla ja toinen moottorikelkalla partioiden reitin varrella. Tarvittaessa valjakolla ajavia oppaita on ryhmän mukana kaksikin. Näin ollen opas on aina valmiina auttamaan tiukemmissakin paikoissa, ja usein olemmekin saaneet asiakkailta kiitollista palautetta kun opas on paikalla ennen kuin he huomaavat apua itse tarvitsevansakaan.
Itse yrittäjinä me Sanna ja Riku olemme yleensä jompikumpi mukana safarilla, usein molemmat. Meidän lisäksi safarilla on mukana tarvittaessa kolmaskin opas, joten myös kyydissä istuvia voidaan ottaa kahden oppaan rekeen per ryhmä. Taustajoukkoina on lisäksi Juha, joka hoitaa pääasiassa talvipyöräilyreittejä Ylläksen alueella, mutta osallistuu myös aika ajoin ohjelmien toteutukseen. Työharjoittelijoita meillä on kerrallaan vain yksi, niin että meillä on aikaa myös opettaa ja ohjata opiskelijaa työn saloihin. Oppaillemme maksamme huomattavasti parempaa palkkaa kuin mitä alan TES vaatii. Haluamme, että oppaamme viihtyvät työssään ja ovat sitoutuneet tekemään töitä meidän arvojen ja visiomme mukaisesti sekä tietysti huolehtimaan parhaalla mahdollisella tavalla koiristamme. Emme kuormita liikaa sen enempää työntekijöitämme kuin koiriakaan; työpäivien pituus, tauot ja vapaa päivät ovat meille asioita, joista kiinni pitämällä takaamme mukavan ja rennon ilmapiirin, jossa kaikki viihtyvät ja jaksavat hyvin, joka päivä.

Koirien hyvinvointiin olemme panostaneet alusta alkaen huomattavasti ja voimmekin ylpeänä todeta, että kenneltilamme ovat kansainvälisessäkin vertailussa erittäin korkealla tasolla. Tarha-alue on suunniteltu niin, että siellä on helppo toimia, koirat on helppo hoitaa ja niiden on hyvä meillä asua. Kaikissa tarhoissa on lautalattia, joka takaa mm. sen ettei koirien tarvitse koskaan olla kostean maan kanssa kosketuksissa esim. keväällä ja syksyllä. Kopit on eristetty ympäriinsä niin että kaikilla on lämmin ja kuiva paikka levätä ja nukkua yönsä. Lisäksi lyhytkarvaisilla koirilla on kopeissa lattialämmitys.
Koirien ruokinta on erityisen tärkeä osa koirien hyvinvointia ja koiramme syövät ympäri vuoden laadukasta ruokaa, mikä koostuu pääasiassa Powerline puriste- ja kuivaruuasta sekä Vom – lihapakasteesta. Talvikaudella koirat syövät vähintään kaksi kertaa päivässä, usein safaripäivinä kolmesta neljään kertaa. Laadukas ruoka takaa sen, että koirat voivat hyvin ja niillä riittää energiaa.
Seuraamme aikaamme ja pidämme osaamistamme yllä niin harrastuksen kuin työn merkeissä tällä haastavalla alalla. Osallistumme vuosittain seminaareihin niin kotimaassa kuin muissa Pohjoismaissa. Yhteisöllisyys on vahvasti läsnä kaikessa tekemisessämme ja meillä on myös laaja ystäväpiiri lajin parissa.
Kilpailemme kansainvälisellä tasolla keskipitkänmatkan ja pitkän matkan koiravaljakkokilpailuissa mikä on myös yksi erinomainen tapa pysyä ajanhermolla tämän lajin parissa. Kilpailut ovat yksi hyvä mittari myös koirien hyvinvoinnin suhteen sillä niissä on aina tarkat eläinlääkäritarkastukset ja siellä olemme aina vastakkain muiden parhaimpien kennelien ja koirien kanssa. Meidät on myös palkittu kisoissa useaan otteeseen parhaasta koirien hoidosta kisaeläinlääkäreiden toimesta.

Me lupaamme aina parasta palvelua, elämyksellisen retken ja rahoille täyden vastineen. Mikäli et jostain syystä ole palveluumme tyytyväinen, kerrothan siitä heti paikalla ollessasi ja palautamme rahat retkestä. Mikäli olet tyytyväinen palveluumme, mihin tietysti uskomme ja pyrimme, kerrothan meistä ystävillesi ja toki myös arvostelun antaminen Facebookissa ja Tripadvisorissa on aina toivottavaa <3

Mottomme? Hymyile, heiluta häntää, rapsuta ja tule rapsutetuksi. Pidetään hauskaa hyvässä seurassa ja nauttien upeista maisemista, turvallisesti!

Powerun Adventures logo, Winter Husky Safaris in Ylläs

Powerun Adventures

Luosuntie 77
95900 Kolari
Lapland / Finland

info@powerun.fi
+358 40 687 1247